TOURISM - FRONT OFFICE
CERTIFICATE

POWERED BY BCA COLLEGE

Η Ελλάδα επενδύει στο αύριο του Τουρισμού.
Επένδυσε κι εσύ σε αυτό.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

To πρόγραμμα Tourism – Front Office Certificate powered by BCA COLLEGE σε καλεί να επενδύσεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις έτσι μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 48 ωρών έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών του τουρισμού με την υπογραφή του BCA College και σε συνεργασία με tourism experts από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα, σου προσφέρει μια τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα mentoring με καταξιωμένα στελέχη του τουρισμού για να βρεις πιο εύκολα τον δρόμο σου στον κόσμο του τουρισμού.

Η εκπαίδευση αυτή συνιστά ένα εντατικό πρόγραμμα εκμάθησης που επιτρέπει στους υποψήφιους να λάβουν όλες τις αναγκαίες γνώσεις για την κάλυψη των θέσεων εργασίας στη Reception ενός ξενοδοχείου. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, και συγκεκριμένα στο τμήμα της Reception – Front Office. Οι υποψήφιοι μπορεί να έχουν μικρή προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο χώρο ή να έχουν δουλέψει σε άλλα τμήματα ενός ξενοδοχείου και να επιθυμούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να μεταπηδήσουν εργασιακά στη Reception - Front Office.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

Συγκεκριμένα, η εξειδικευμένη εκπαίδευση Tourism – Front Office Certificate powered by BCA COLLEGE περιλαμβάνει:
48 blended εκπαίδευση οργανωμένη σε ενότητες όπως στις βασικές αρχές διοίκησης επιχειρήσεων, προγράμματα κρατήσεων, τουριστική ορολογια, forecast, διαχείριση RMS κ.α. Κάθε ενότητα συνδυάζεται με το αντίστοιχο workshop όπου γνωρίζεις και αποκτάς δεξιότητες στις σύγχρονες εξελίξεις του Front Office Management.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΤΥΧΙΟYΧΟΙ

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), μιας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
  • Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων
  • Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων/Μάρκετινγκ
  • Σχολές Ανθρωπιστικών Σπουδών

ΝΕΟΙ & ΝΕΕΣ

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία κάθε ένα από τα 3 πρώτα στάδια αξιολόγησης, αλλά και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης μπορείς να είσαι και εσύ ένας από τους finalists που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον τομέα του Tourism – Front Office.

VIDEO

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να σου δώσει γνώσεις, ικανότητες και εμπειρίες για να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Είναι μια επένδυση στον εαυτό σου που μπορεί να είναι η αρχή μια επιτυχημένης καριέρας στη διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Μέσα από το πρόγραμμα, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον κόσμο των ξενοδοχείων, να κατανοήσεις τις βασικές αρχές της ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, να γνωρίσεις τις διάφορες λειτουργίες των ξενοδοχείων, προγράμματα κρατήσεων, ξενοδοχειακή ορολογία, crisis management.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το BCA, έχοντας ιδρυθεί το 1971, είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, προσφέροντας προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στους τομείς της ∆ιοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων και ∆ιοίκησης στον Ναυτιλιακό κλάδο.

Tο BCA College διαθέτει περισσότερους από 1000 φοιτητές και 9.000 αποφοίτους που απασχολούνται σε μεγάλες εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Το BCA προσφέρει υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή διδασκαλία που συνδυάζεται με τον βέλτιστο τρόπο με την πρακτική και βιωματική εφαρμογή της. Προσφέροντας μια καινοτόμα μαθησιακή εμπειρία που υλοποιείται σε σύγχρονες, πρωτοποριακές και άνετες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σημαντικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου, και πρόσφατα το Πανεπιστήμιο West London, καθώς και τα παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικά ιδρύματα, Les Roches και Glion, τα οποία κατατάσσονται μεταξύ των πέντε καλύτερων πανεπιστημιακών σχολών στον κόσμο, εμπιστεύονται και συνεργάζονται με το BCA College. Η στενή και συνεχής παρακολούθηση των διεθνών εκπαιδευτικών εξελίξεων, η συνεργασία του BCA με μερικούς από τους πιο αξιόπιστους οργανισμούς και πανεπιστημιακά ινστιτούτα της Ευρώπης και των Η.Π.Α., καθώς και η εκπαιδευτική του συνέπεια, έχουν αναδείξει το BCA σε ένα σημείο αναφοράς στην εκπαίδευση της χώρας μας. Το 2020, παρά τις όποιες δυσκολίες, ήταν μια σημαντική χρονιά για το BCA, καθώς ανακηρύχθηκε «Το Κολλέγιο της Χρονιάς» στα Βραβεία Education Leaders Awards 2020. Ενώ ταυτόχρονα, βραβεύτηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Βιωματική Μάθηση».

Περισσότερες πληροφορίες για το BCA College, μπορείς να βρεις εδώTo LinkedIn αποτελεί το μεγαλύτερο online επαγγελματικό δίκτυο παγκοσμίως με στόχο να συμβάλει στην εύρεση εργασίας, τη διασύνδεση και την ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και την απόκτηση των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Για το λόγο αυτό, το LinkedIn, έχει δημιουργήσει την online εκπαιδευτική πλατφόρμα LinkedIn Learning που δίνει την ευκαιρία σε επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στους τομείς Business, Technology και Creative μέσα από περισσότερα από 9.500 μαθήματα από ειδικούς. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο LinkedIn προφίλ τους τις συγκεκριμένες δεξιότητες.

Πραγματοποιώντας την αίτησή σου στο πρόγραμμα, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις δωρεάν μια άδεια χρήσης για την πλατφόρμα.


Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού (Financial Literacy Institute) ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016. Αποτελεί την πρώτη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία στη χώρα μας, το έργο της οποίας είναι αφιερωμένο στη διάδοση της χρηματοοικονομικής γνώσης και στην καταπολέμηση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού. Το Ινστιτούτο, στο σύντομο διάστημα λειτουργίας του, έχει ήδη αναλάβει πολλαπλές δράσεις για την ανάδειξη της αξίας της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης στη ζωή των πολιτών, διοργανώνοντας ειδικές ενημερωτικές εκδηλώσεις σε όλες τις βαθμίδες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, πραγματοποιώντας συνεχή επιστημονική έρευνα, δημιουργώντας υψηλής ποιότητας σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό και κτίζοντας ισχυρές διεθνείς συνεργασίες. Με τις δράσεις αυτές θα συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία μιας μακροχρόνιας εθνικής στρατηγικής για την καταπολέμηση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού στη χώρα μας και όχι μόνο. Το Ινστιτούτο, μέσω των πρωτοβουλιών του, απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, δίνει όμως ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά και στους εφήβους. Παράλληλα, αναπτύσσει δράσεις και για άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως για τους ανέργους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους και τους μετανάστες. Μακροχρόνιος στόχος του Ινστιτούτου είναι η δημιουργία μιας νέας γενιάς ενημερωμένων και χρηματοοικονομικά υπεύθυνων πολιτών. Μιας κοινωνίας όπου οι πολίτες, χωρίς κανέναν χρηματοοικονομικό αποκλεισμό (financial exclusion), θα έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να αντιληφθούν καλύτερα «τη μεγάλη εικόνα» της οικονομίας, τη χρησιμότητα των χρηματοοικονομικών προϊόντων και τη λειτουργία των αγορών, ώστε σε κάθε φάση της ζωής τους να μπορούν να λαμβάνουν τις βέλτιστες αποφάσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων τους. Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες θα βελτιώσουν το επίπεδο της ατομικής και οικογενειακής τους χρηματοοικονομικής ευημερίας, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αέναη ευημερία μιας κοινωνίας.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ