DIGITAL MARKETING
YOUNG PRACTITIONERS

POWERED BY CONVERT GROUP AND SUPPORTED BY GOOGLE & FACEBOOK
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Digital Marketing Young Practitioners powered by Convert Group, ανοίγει τις πόρτες του και σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στον επιχειρηματικό κόσμο. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 116 ωρών, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στο digital marketing. Στις 81 ώρες εκπαίδευσης από industry experts και 20 ώρες πρακτικής εφαρμογής των γνώσεων σου στο DigiCamp υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση της Convert Group αναλύονται σε βάθος η θεωρία, οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital marketing. Στη συνέχεια, σε περιμένουν ακόμη 10 ώρες εξειδικευμένης εκπαίδευσης από την Google και ένα tailor made e- learning course 5 ωρών από το Facebook!

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

Συγκεκριμένα, η εξειδικευμένη εκπαίδευση Digital Marketing περιλαμβάνει:

Digital Marketing Young Practitioners powered by Convert Group
 • 81 ώρες σε αίθουσα σε ενότητες όπως Online Branding, Social Media, Content Marketing, Pay Per click (PPC), Adwords κ.ά
 • 20 ώρες Digicamp, ένα πρωτοποριακό 2ήμερο camp, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις και να εφαρμόσεις την εξειδικευμένη και πολύπλευρη γνώση που έλαβες μέσω πρακτικής εξάσκησης και παράλληλα να δικτυωθείς. Συνεργαζόμενος/η σε ομάδες, αναλαμβάνεις την επίλυση ενός πραγματικού case , το οποίο αφορά στη διαμόρφωση της digital marketing στρατηγικής για μεγάλες εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές. Το Final Digital Marketing Strategy Project, παρουσιάζεται από κάθε ομάδα τη δεύτερη ημέρα του camp στην επιτροπή η οποία αποτελείται από αναγνωρισμένα στελέχη εταιρειών και τις οποίες αφορά η ενέργεια.
Digital Masters supported by Google
Σε όλους τους συμμετέχοντες δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιπλέον 10 ώρες εκπαίδευσης από τη Google. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, οι συμμετέχοντες θα δουν γιατί το γνωστό ρητό του John Wannamaker "Μισά από τα χρήματα που ξοδεύω για διαφήμιση είναι πεταμένα, το πρόβλημα είναι ότι δε γνωρίζω ποιο μισό" δεν έχει πλέον θέση στον κόσμο του digital marketing. Θα δούμε μαζί γιατί τα data και η δημιουργία audiences μπορούν να βοηθήσουν μια επιχείρηση να επενδύσει σωστά τα διαφημιστικά της κονδύλια. Την ίδια στιγμή θα δούμε πώς καινούριες τεχνολογίες όπως οι programmatic πλατφόρμες έχουν πάρει την θέση τους στον digital αλλά και τον offline κόσμο. Τέλος, για να χτίσουμε μια σφαιρική κατανόηση, θα ακουμπήσουμε το θέμα του creative και τις βασικές αρχές που ισχύουν για ένα πετυχημένο δημιουργικό στις digital πλατφόρμες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε 2ώρα σεμινάρια τα οποία καλύπτουν τις ενότητες: Audience Strategies, YouTube for Branding & Performance purposes, Content Creation & Creative Best Practices, Programmatic Buying, Digital Marketing & Agency landscape.
Facebook - Tailor made e-learning course

To Blueprint είναι η παγκόσμια εκπαιδευτική πλατφόρμα του Facebook που έχει σαν στόχο να εφοδιάσει επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους με την κατάλληλη γνώση πάνω στις δυνατότητες του δικτύου εφαρμογών και υπηρεσιών του Facebook, συνεισφέροντας στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Το ειδικά προσαρμοσμένο σεμινάριο για τo Project Future περιλαμβάνει e-learning modules συνολικής διάρκειας 5 ωρών με τις παρακάτω θεματολογίες:

 • • Introduction to marketing on Facebook
 • • Introduction to marketing on instagram
 • • Get started with advertising on facebook and instagram
 • • Ads manager
 • • Boost your posts
 • • Brand best practices
 • • Audience insights
 • • Facebook for b2b marketers
 • • Creative inspirations for businesses
 • • Measure campaign performance with ads reporting

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΝEΟΙ

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

ΠΤΥΧΙΟYΧΟΙ

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία κάθε ένα από τα 3 πρώτα στάδια αξιολόγησης, αλλά και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους finalists που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο του digital marketing.

VIDEO

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Με τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα έχεις όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες για να μπορείς να σχεδιάζεις, συντονίζεις, υλοποιείς και αξιολογείς digital marketing στρατηγικές και online καμπάνιες, όπως επίσης και να προωθείς αποτελεσματικά ένα brand μέσω του digital marketing. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να δικτυωθείς με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Θα μπορείς να ακολουθήσεις νέα επαγγέλματα και να αναλάβεις νέους ρόλους όπως Officer, Executive, Expert, Specialist σε Online Marketing, Mobile Marketing, SEO / SEM, Digital Strategy, Performance Marketing, e-mail Marketing, Optimization, Online PR, Web Analytics, Content και e-Commerce.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η Convert Group είναι μια πρωτοπόρος consulting εταιρεία στο χώρο του Ηλ. Επιχειρείν με παρουσία σε 12 χώρες. Από το 2014 έχει καθοδηγήσει κορυφαίες ξένες και ελληνικές εταιρείες στην eBusiness στρατηγική τους, ενώ έχει εκπαιδεύσει πάνω από 7.000 επαγγελματίες στο digital, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το digital transformation σε πάνω από 25 χώρες. Εδώ και 5 χρόνια έχει την εκπαιδευτική ευθύνη σε περισσότερες από 30 εκπαιδευτικές ακαδημίες για το Digital Marketing & το eCommerce που έχει υλοποιήσει σε συνεργασία με τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Περισσότερες πληροφορίες για την Convert Group μπορείτε να βρείτε εδώH Google αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών παγκοσμίως. Ξεκινώντας από δύο μεταπτυχιακούς φοιτητές, η εταιρεία τώρα διαθέτει χιλιάδες εργαζόμενους και το portfolio της περιλαμβάνει μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα όπως ενδεικτικά YouTube, Adsense, Google Ads, Android, Google Maps και Google Street View.Η αποστολή του Facebook, η οποία ξεκίνησε με την ίδρυσή του, το 2004 είναι να δώσει στους ανθρώπους την δυνατότητα να οικοδομήσουν μια παγκόσμια κοινότητα και να έρθουν πιο κοντά.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook για να διατηρήσουν επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους, να ανακαλύψουν τι συμβαίνει στον κόσμο και να μοιραστούν και να εκφράσουν αυτά που τους ενδιαφέρουν. Η ανοιχτή κουλτούρα της εταιρίας στοχεύει να τους κρατά όλους ενημερωμένους και επιτρέπει στους ανθρώπους να κινηθούν και να λύσουν τα προβλήματα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτούς.Το Coursera ιδρύθηκε από τους Daphne Koller και Andrew Ng, με όραμα να προσφέρει καθοριστικές εκπαιδευτικές εμπειρίες σε όλους, οπουδήποτε στον κόσμο.

Σήμερα, πρόκειται για μια κορυφαία πλατφόρμα online learning για ανώτερη εκπαίδευση, ενώ 65 εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο τη χρησιμοποιούν για κατάρτιση στις δεξιότητες του μέλλοντος.Περισσότερα από 200 από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως αλλά και άλλοι εκπαιδευτικοί φορείς συνεργάζονται με το Coursera, προσφέροντας μαθήματα, εξειδικεύσεις, πιστοποιήσεις αλλά και πτυχιακά προγράμματα. 2.500 εταιρείες εμπιστεύονται την εταιρική πλατφόρμα Coursera for Business (Coursera για Επιχειρήσεις) για την ανάπτυξη του ταλέντου τους, ενώ το Coursera for Government (Coursera για Κυβερνήσεις) καταρτίζει τους κυβερνητικούς υπαλλήλους καθώς και τους πολίτες σε υψηλής ζήτησης δεξιότητες, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού εργατικού δυναμικού. Το Coursera for Campus (Coursera για Πανεπιστήμια) ενισχύει κάθε Πανεπιστήμιο που επιθυμεί να προσφέρει σε φοιτητές, αποφοίτους, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, online εκπαίδευση υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. To Coursera υποστηρίζεται από κορυφαίους επενδυτές όπως οι Kleiner Perkins, New Enterprise Associates, Learn Capital, SEEK Group.

Πραγματοποιώντας την αίτησή σου στο πρόγραμμα, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις δωρεάν μια άδεια χρήσης για την πλατφόρμα του Coursera και αποκτάς πρόσβαση σε 3.800 online μαθήματα και 400 εξειδικεύσεις από κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.


To LinkedIn αποτελεί το μεγαλύτερο online επαγγελματικό δίκτυο παγκοσμίως με στόχο να συμβάλει στην εύρεση εργασίας, τη διασύνδεση και την ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και την απόκτηση των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Για το λόγο αυτό, το LinkedIn, έχει δημιουργήσει την online εκπαιδευτική πλατφόρμα LinkedIn Learning που δίνει την ευκαιρία σε επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στους τομείς Business, Τεχνολογίας και Creative μέσα από περισσότερα από 8.500 μαθήματα από ειδικούς. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο LinkedIn προφίλ τους τις συγκεκριμένες δεξιότητες

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ