.NET

POWERED BY Code.Hub
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση .NET powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σε OO Programming, C#, Relational Databases, .NET 5, Azure, Software Engineering, Agile Methodologies, Web Technologies και Enterprise Apps Development, διάρκειας 100 εκπαιδευτικών ωρών σε πέντε εβδομάδες.

Τα Enterprise Web Apps είναι εταιρικά software που αποτελούν ένα σημαντικό βήμα της μετάβασης στον ψηφιακό μετασχηματισμό, έχοντας ως στόχο την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας των business processes ενός φορέα. Με βάση το ανωτέρω και καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των enterprise applications έχει υλοποιηθεί σε .NET platforms σκοπός του προγράμματος είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του προγραμματισμού, με .NET τεχνολογίες. Το ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο με το οποίο θα εξοπλιστούν οι συμμετέχοντες θα τους καταστήσει ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις θέσεις στους τομείς του Software Development, Software Engineering, Programming, Web Applications Development και Consulting.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΤΥΧΙΟYΧΟΙ

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολλέγιο), μιας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
  • Σχολές Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
  • Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
  • Σχολές Μηχανικών Η/Υ
  • Σχολές Ψηφιακών Συστημάτων
  • Σχολές Ανάπτυξης Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Development)

ΝΕΟΙ & ΝΕΕΣ

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία κάθε ένα από τα 3 πρώτα στάδια αξιολόγησης, αλλά και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης μπορείς να είσαι και εσύ ένας από τους finalists που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον τομέα του .NET.

VIDEO

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στόχος της εκπαίδευσης .NET powered by Code.Hub είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του προγραμματισμού, με .NET τεχνολογίες, έχοντας ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο και να τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις, θέσεις στους τομείς του Software Development, Software Engineering, Programming, Web Applications Development και Consulting.

Τα Enterprise Web Apps είναι εταιρικά software φτιαγμένα σε υποδομή web και διαχειρίζονται τις ανάγκες λειτουργίας των εταιρειών τόσο σε εσωτερικό επίπεδο όσο και στην διεπαφή των εταιρειών με το περιβάλλον της αγοράς. Αποτελούν ένα σημαντικό βήμα της μετάβασης στον ψηφιακό μετασχηματισμό, έχοντας ως στόχο την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας των business processes ενός φορέα.

Με δεδομένη την ανωτέρω πραγματικότητα, είναι εύκολα κατανοητό ότι η ανάπτυξη λογισμικού σε αυτόν τον χώρο είναι ένα επάγγελμα με μεγάλη τρέχουσα αναγνώριση και ακόμα περισσότερες προοπτικές για το μέλλον. Για την διαδικασία της ανάπτυξης του λογισμικού υπολογίζεται ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των enterprise applications τρέχουν στην πλατφορμα του .NET, και όχι τυχαία, αφού το .NET έχει τεράστια διείσδυση σε εταιρικά συστήματα καθώς προσφέρει μεταξύ άλλων ευκολία στη χρήση, scalability, security, δυνατότητες cloud, cross-platform και backwards compatibility.

Η γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται για συγγραφή σε .NET είναι η C# με πολύ μεγάλη διαφορά στην προτίμηση των developers. Ταυτόχρονα, η C# βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη πεντάδα με τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού στον κόσμο, ανεξαρτήτως είδους εφαρμογής, σύμφωνα με την κατάταξη του TIOBE-Index.

Σε επιβεβαίωση όλων των παραπάνω, το δημοφιλέστερο εργαλείο διαχείρισης κώδικα GitHub με 30 εκατομμύρια online χρήστες και πάνω από 100 εκατομμύρια projects στους χώρους του, δείχνει τη σημασία της C# στον χώρο του προγραμματισμού κατατάσσοντας την στην 4η θέση με βάση τη ζήτηση της.

Με βάση τα ανωτέρω, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τη λογική «coding for production» και την hands-on εμπειρία που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας βάσεις δεδομένων, object oriented προγραμματισμό, C#, το .ΝΕΤ οικοσύστημα, .NET 5, Azure καθώς και Agile μεθοδολογίες. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε τεχνικές testing, αλλά και στην υλοποίηση large scale web εταιρικών εφαρμογών με βάση design και development patterns και best practices, αναλύοντας και προσεγγίζοντας πιο advanced θεματολογίες προγραμματισμού.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers.

Σκοπό έχει να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του ΙΤ/Tech χώρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η hands-on γνώση να εμπλουτίζεται αλλά και να μεταφέρεται. Η ομάδα της Code.Hub δημιουργεί και ανακαλύπτει νέες ευκαιρίες εργασίας, συμβάλλει στην αναζήτηση της κατάλληλης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής κίνησης και σχεδιάζει από κοινού με τον κάθε προγραμματιστή την δική του καριέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Code.Hub μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Code.Hub δεσμεύεται στην ποιότητα των εκπαιδευτικών της δράσεων, μέσω της πιστοποίησης των προγραμμάτων της από το Athens Tech College. Το Athens Tech εγγυάται το αποτέλεσμα με την επιστημονική του σφραγίδα, καθώς είναι το πρώτο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, στις σπουδές πληροφορικής και τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Tech μπορείτε να βρείτε εδώ.To LinkedIn αποτελεί το μεγαλύτερο online επαγγελματικό δίκτυο παγκοσμίως με στόχο να συμβάλει στην εύρεση εργασίας, τη διασύνδεση και την ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και την απόκτηση των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Για το λόγο αυτό, το LinkedIn, έχει δημιουργήσει την online εκπαιδευτική πλατφόρμα LinkedIn Learning που δίνει την ευκαιρία σε επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στους τομείς Business, Technology και Creative μέσα από περισσότερα από 9.500 μαθήματα από ειδικούς. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο LinkedIn προφίλ τους τις συγκεκριμένες δεξιότητες.

Πραγματοποιώντας την αίτησή σου στο πρόγραμμα, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις δωρεάν μια άδεια χρήσης για την πλατφόρμα.
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ