.ΝΕΤ

POWERED BY CODE.HUB (ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Η εξειδικευμένη εκπαίδευση .NET powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το .Net Αcademy αποτελεί ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στο οποίο με διαρκή εφαρμοσμένη (hands-on) προσέγγιση, διδάσκονται industry πρακτικές (practices) και πρότυπα (standards), μέσα από το πρίσμα της ομαδικής συνεργασίας με καθορισμένα team disciplines. Σκοπός του είναι, να γίνεις ένας ικανός developer κι ένας σημαντικός συνεργάτης στο χώρο των επιχειρήσεων.

Μέσα από το .Net Academy θα γνωρίσεις βασικές, αλλά και προχωρημένες, αρχές και τεχνικές στο Object Oriented Programming, στις σχεσιακές βάσεις δεδομένων, σε τεχνολογίες του Web και του Azure Cloud, μέσω των οποίων δημιουργούνται σύγχρονα enterprise applications αλλά και το πνεύμα που διέπει τις ομάδες που τα δημιουργούν, σε εταιρείες που μπορεί ήδη να θαυμάζεις.

Εντός 100 ωρών εκπαίδευσης, σε 5 εβδομάδες, θα γνωρίσεις εμπράκτως έννοιες όπως Programming to the Interface, ORMs, Dependency Injection, Testing, την αρχιτεκτονική REST και το Web stack (HTML, CSS & Javascript) δημιουργώντας τελικώς, ένα πλήρες ASP.NET Web Application με βάση την εξαιρετικά δημοφιλή C#. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Αθήνας μπορείς να δεις εδώ και της Θεσσαλονίκης εδώ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΝEΟΙ

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

ΠΤΥΧΙΟYΧΟΙ

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Kολλέγιο), μιας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
  • Σχολές Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
  • Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
  • Σχολές Μηχανικών Η/Υ
  • Σχολές Ψηφιακών Συστημάτων
  • Σχολές Ανάπτυξης Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Development)

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία κάθε ένα από τα 3 πρώτα στάδια αξιολόγησης, αλλά και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους φιναλίστ που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους τομείς του Web Development|Programming με .NET τεχνολογίες.

VIDEO

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στόχος της εκπαίδευσης .NET - Microsoft Web Technology Stack powered by Code.Hub είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του προγραμματισμού, με .NET τεχνολογίες, έχοντας ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο και να τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις, θέσεις στους τομείς του Software Development, Software Engineering, Programming, Web Applications Development και Consulting.

Η γλώσσα προγραμματισμού C# είναι 5η στην κατάταξη του TIOBE-Index (https://www.tiobe.com/tiobe-index/) με τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού στον κόσμο για το Φλεβάρη του 2020.

Επίσης, όπως υποδεικνύει η έρευνα της εταιρίας DevSkiller για το 2020 (https://devskiller.com/it-skills-report-2020/) το .NET/C# technology stack είναι στην πρώτη πεντάδα των γλωσσών προγραμματισμού/ τεχνολογιών που οι εταιρίες αναζητούν προγραμματιστές και στην ίδια θέση σχετικά με τις πιο δημοφιλείς IT/Tech δεξιότητες που προγραμματιστές εξετάζονται (based on test invites sent) στην DevSkiller platform.

Τέλος, το GitHub (https://technostacks.com/blog/most-popular-programming-languages), ένα εργαλείο που έχει προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες στον τομέα του προγραμματισμού, έχει τονίσει και αυτό τη σημασία της c# στον χώρο του προγραμματισμού κατατάσσοντας την ως την 6η γλώσσα προγραμματισμού για το 2020 με βάση τη ζήτηση της.

Με βάση τα ανωτέρω, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τη λογική «coding for production» και την hands-on εμπειρία που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας βάσεις δεδομένων, object oriented προγραμματισμό, C#, το .ΝΕΤ οικοσύστημα, ASP.NET, Azure καθώς και Agile μεθοδολογίες. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε τεχνικές testing, αλλά και στην υλοποίηση large scale web εταιρικών εφαρμογών με βάση design και development patterns και best practices, αναλύοντας και προσεγγίζοντας πιο advanced θεματολογίες προγραμματισμού.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers.

Σκοπό έχει να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του ΙΤ χώρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η hands-on γνώση να εμπλουτίζεται αλλά και να μεταφέρεται. Η ομάδα της Code.Hub δημιουργεί και ανακαλύπτει νέες ευκαιρίες εργασίας, συμβάλλει στην αναζήτηση της κατάλληλης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής κίνησης και σχεδιάζει από κοινού με τον κάθε προγραμματιστή την δική του καριέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Code.Hub μπορείτε να βρείτε εδώΗ Code.Hub δεσμεύεται στην ποιότητα των εκπαιδευτικών της δράσεων, μέσω της πιστοποίησης των προγραμμάτων της από το Athens Tech College. Το Athens Tech εγγυάται το αποτέλεσμα με την επιστημονική του σφραγίδα, καθώς είναι το πρώτο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, στις σπουδές πληροφορικής και τεχνολογίας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Tech μπορείτε να βρείτε εδώ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ