FULL STACK JAVASCRIPT
POWERED BY CODE.HUB
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Full Stack JavaScript powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σε MongoDB, Express Framework, Angular, και Node.js (ΜΕΑΝ stack), διάρκειας 100 ωρών σε έξι εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι υποψήφιοι θα εκπαιδευτούν στις πιο σύγχρονες και περιζήτητες τεχνολογίες με σκοπό την υλοποίηση αποδοτικών (high-performing), επεκτάσιμων (scalable), αξιόπιστων και secure web εφαρμογών, ώστε να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες ανάγκες της αγοράς και να καλύψουν θέσεις ως Software Engineers, Web Developers, Front End Developers και Back End Developers. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΝEΟΙ
Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.
ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ
Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).
ΠΤΥΧΙΟYΧΟΙ
Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), μιας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
  • Σχολές Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
  • Σχολές Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
  • Σχολές Μηχανικών Η/Υ
  • Σχολές Ψηφιακών Συστημάτων
  • Web Developers
ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.
ΣΤΑΔΙΑ
Περνώντας με επιτυχία κάθε ένα από τα 3 πρώτα στάδια αξιολόγησης, αλλά και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους φιναλίστ που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους τομείς του Web Programming με Javascript τεχνολογίες.
VIDEO
ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στόχος της εκπαίδευσης Full-Stack Javascript powered by Code.Hub είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του προγραμματισμού, με Javascript τεχνολογίες, έχοντας ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο και να τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις, θέσεις στους τομείς του Software Engineering & Web Programming.

Όπως υποδεικνύει το StackOverflow, η Javascript είναι για 5η συνεχόμενη χρονιά η γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται πιο συχνά από τους developers και το ίδιο ισχύει και για το Node.js και την Angular που καταλαμβάνουν, φέτος, την 1η και 2η θέση στην αντίστοιχη κατηγορία των τεχνολογιών. Επίσης, η δημοφιλία της JavaScript ξεπερνά το 80% στους web developers.

Tο πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με βάση τη hands-on εμπειρία που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας MongoDB (βάση δεδομένων), Node.js (back end), Express.js (web application framework) και Angular (front end) καθώς και Agile μεθοδολογίες για την υλοποίηση των εφαρμογών που θα κληθούν να ολοκληρώσουν λειτουργώντας σε ομάδες εργασίας.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε τεχνικές testing, αλλά και στην υλοποίηση Large Scale εταιρικών εφαρμογών διαδικτύου με βάση design και development patterns και best practices, αναλύοντας και προσεγγίζοντας πιο advanced θεματολογίες προγραμματισμού.

Με σιγουριά μπορεί κάποιος να τονίσει ότι οι Full Stack JavaScript προγραμματιστές ανήκουν στους πιο περιζήτητους επαγγελματίες καθώς μπορούν να γράψουν κώδικα τόσο στο client side όσο και στο server side μίας web εφαρμογής, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά JavaScript.

Η JavaScript είναι και θα παραμείνει η πρώτη επιλογή των developers και αθροιστικά το node.js και η Angular διαμορφώνουν ένα μοναδικό εκπαιδευτικό ταξίδι που οδηγεί στην ουσιαστική ενίσχυση της κατάρτισης των νέων πτυχιούχων στον τομέα του προγραμματισμού και στον απώτερο στόχο της ένταξης τους στην αγορά εργασίας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers.

Σκοπό έχει να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του ΙΤ χώρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η hands-on γνώση να εμπλουτίζεται αλλά και να μεταφέρεται. Η ομάδα της Code.Hub δημιουργεί και ανακαλύπτει νέες ευκαιρίες εργασίας, συμβάλλει στην αναζήτηση της κατάλληλης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής κίνησης και σχεδιάζει από κοινού με τον κάθε προγραμματιστή την δική του καριέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Code.Hub μπορείτε να βρείτε εδώΗ Code.Hub δεσμεύεται στην ποιότητα των εκπαιδευτικών της δράσεων, μέσω της πιστοποίησης των προγραμμάτων της από το Athens Tech College. Το Athens Tech εγγυάται το αποτέλεσμα με την επιστημονική του σφραγίδα, καθώς είναι το πρώτο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, στις σπουδές πληροφορικής και τεχνολογίας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Tech μπορείτε να βρείτε εδώ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ