JAVA | SPRING & JAVA4WEB

POWERED BY CODE.HUB (ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Java|Spring powered by Code.Hub και Java4Web powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σε OO Programming, Java, Software Engineering, Relational Databases, Spring Framework, Web Technologies και Enterprise Apps Development, διάρκειας 100 ωρών σε πέντε εβδομάδες.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του προγραμματισμού, με Java τεχνολογίες, έχοντας ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο και να τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις θέσεις στους τομείς του Software Engineering, Programming, Web Applications Development, Consulting. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Αθήνας μπορείς να δεις εδώ και της Θεσσαλονίκης μπορείς να δεις εδώ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΝEΟΙ

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

ΠΤΥΧΙΟYΧΟΙ

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Kολλέγιο), μιας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
  • Σχολές Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
  • Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
  • Σχολές Μηχανικών Η/Υ
  • Σχολές Ψηφιακών Συστημάτων
  • Σχολές Web Development

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία κάθε ένα από τα 3 πρώτα στάδια αξιολόγησης, αλλά και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους φιναλίστ που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους τομείς του Web Programming με Java τεχνολογίες.

VIDEO

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στόχος των εκπαιδεύσεων Java|Spring powered by Code.Hub και Java4Web powered by Code.Hub είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του προγραμματισμού, με Javascript τεχνολογίες, έχοντας ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο και να τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις, θέσεις στους τομείς του Software Engineering & Web Programming.

Όπως υποδεικνύει η ετήσια έρευνα του HackerRank “2019 HackerRank Developer Skills Report” τόσο το 2017 όσο και το 2018 η Java αναδεικνύεται ως μια από τις βασικότερες γλώσσες προγραμματισμού, καταλαμβάνοντας την πρώτη και δεύτερη θέση στην έρευνα, με το ποσοστό δημοφιλίας της να ανέρχεται στο 71.20% και 70.69% αντίστοιχα. Επιπλέον, το Java Spring Framework εξακολουθεί να αποτελεί το δεύτερο πιο ευρέως γνωστό framework στην αγορά της Πληροφορικής.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, η Indeed αναφέρει πως η Java αποτελεί την γλώσσα προγραμματισμού με τις περισσότερες δημοσιεύσεις/ αγγελίες εργασίας στην ιστοσελίδα της για το Γενάρη του 2019 ( 65,986 jobs) με την αύξηση της ζήτησής της να αυξάνεται κατά 6% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. Το GitHub, ένα εργαλείο που έχει προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες στον τομέα του προγραμματισμού, έχει τονίσει και αυτό την σημασία της Java στον χώρο του προγραμματισμού αποδεικνύοντας την ως την δεύτερη πιο δημοφιλή γλώσσα για το 2018.

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με βάση την hands-on εμπειρία που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας βάσεις δεδομένων, Object oriented προγραμματισμό, το οικοσύστημα της Java, το Spring Framework και Agile μεθοδολογίες. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε τεχνικές testing, αλλά και στην υλοποίηση Large Scale εταιρικών εφαρμογών με βάση design και development patterns και best practices, αναλύοντας και προσεγγίζοντας πιο advanced θεματολογίες προγραμματισμού.

Οι τεχνολογίες του Java οικοσυστήματος, χρησιμοποιούνται, επίσης, και για τη δημιουργία server side εφαρμογών, ενώ είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και σε gaming εφαρμογές. Είναι επίσης, η γλώσσα προγραμματισμού για τις περισσότερες Android εφαρμογές. Η Java είναι «ζωντανή» πάνω από 20 χρόνια, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται από εκατομμύρια προγραμματιστές αλλά και εταιρίες ανά τον κόσμο, ενώ είναι σε θέση να «τρέχει» σε οποιοδήποτε hardware και οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers.

Σκοπό έχει να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του ΙΤ χώρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η hands-on γνώση να εμπλουτίζεται αλλά και να μεταφέρεται. Η ομάδα της Code.Hub δημιουργεί και ανακαλύπτει νέες ευκαιρίες εργασίας, συμβάλλει στην αναζήτηση της κατάλληλης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής κίνησης και σχεδιάζει από κοινού με τον κάθε προγραμματιστή την δική του καριέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Code.Hub μπορείτε να βρείτε εδώΗ Code.Hub δεσμεύεται στην ποιότητα των εκπαιδευτικών της δράσεων, μέσω της πιστοποίησης των προγραμμάτων της από το Athens Tech College. Το Athens Tech εγγυάται το αποτέλεσμα με την επιστημονική του σφραγίδα, καθώς είναι το πρώτο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, στις σπουδές πληροφορικής και τεχνολογίας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Tech μπορείτε να βρείτε εδώ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ