ANDROID MOBILE
APPS DEVELOPMENT

POWERED BY CODE.HUB (ΑΘΗΝΑ)
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Mobile Apps Development|Android powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα (Mobile Applications Development) στο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Android. Πιο συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εκτεταμένη πρακτική εμπειρία (hands-on) σε Native Android Development, Java, Mobile Design Aspects, Networking, Analytics, Advance Topics (Reactive Programming, Modularization), Testing καθώς και στην υλοποίηση Enterprise Mobile Apps, εντός 100 διδακτικών ωρών σε πέντε εβδομάδες.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του προγραμματισμού για κινητές συσκευές (Mobile Apps Development) σε περιβάλλον Android με Java, έχοντας ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο και να τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις θέσεις στους τομείς του Software Development, Software Engineering, Programming και Mobile Applications Development.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΝEΟΙ

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

ΠΤΥΧΙΟYΧΟΙ

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Kολλέγιο), μιας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
  • Σχολές Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
  • Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
  • Σχολές Μηχανικών Η/Υ
  • Σχολές Ψηφιακών Συστημάτων
  • Σχολές Ανάπτυξης Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Apps Development) και Κινητών συσκευών (Mobile Apps Development)

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία κάθε ένα από τα 3 πρώτα στάδια αξιολόγησης, αλλά και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους finalists που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους τομείς του Mobile Apps Development σε Android με Java τεχνολογίες.

VIDEO

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στόχος της εκπαίδευσης Mobile Apps Development|Android powered by Code.Hub είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του προγραμματισμού, με Java τεχνολογίες, έχοντας ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο και να τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις, θέσεις στους τομείς του Software Engineering και Mobile Apps development.

Η γλώσσα προγραμματισμού Java συνεχίζει να είναι 1η στην κατάταξη του TIOBE-Index (https://www.tiobe.com/tiobe-index/) με τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού στον κόσμο για το Φλεβάρη του 2020.

Όπως παρουσιάζει τo Forbes (https://www.forbes.com/pictures/feki45egkgl/no-1-software-architect/#19ce8fa93216), με βάση τις αγγελίες στο Indeed (μέχρι το Γενάρη του 2015), οι Mobile developers, είχαν ήδη ανέλθει στην 6η θέση της λίστας με τις 10 καλύτερες tech jobs, με βάση τις μισθολογικές απολαβές των αντίστοιχων επαγγελματιών!

Τέλος, το GitHub (https://technostacks.com/blog/most-popular-programming-languages), ένα εργαλείο που έχει προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες στον τομέα του προγραμματισμού, έχει αναγνωρίσει κι αυτό τη σημασία της java στον χώρο του προγραμματισμού αλλά και στην ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για Αndroid platforms κατατάσσοντας την ως την 2η γλώσσα προγραμματισμού για το 2020 με βάση τη ζήτησή της.

Με βάση τα ανωτέρω, καθώς και την αλματώδη ζήτηση Mobile Developers στην ελληνική αγορά, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τη λογική «coding for production» και την hands-on εμπειρία που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες στην ανάπτυξη android mobile εφαρμογών με χρήση Java και εφαρμόζοντας Agile μεθοδολογίες. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε τεχνικές testing, αλλά και στην υλοποίηση Large Scale mobile εταιρικών εφαρμογών με βάση design και development patterns και best practices, αναλύοντας και προσεγγίζοντας πιο advanced θεματολογίες mobile προγραμματισμού που ζητούνται και εφαρμόζονται στην αγορά εργασίας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers.

Σκοπό έχει να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του ΙΤ χώρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η hands-on γνώση να εμπλουτίζεται αλλά και να μεταφέρεται. Η ομάδα της Code.Hub δημιουργεί και ανακαλύπτει νέες ευκαιρίες εργασίας, συμβάλλει στην αναζήτηση της κατάλληλης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής κίνησης και σχεδιάζει από κοινού με τον κάθε προγραμματιστή την δική του καριέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Code.Hub μπορείτε να βρείτε εδώΗ Code.Hub δεσμεύεται στην ποιότητα των εκπαιδευτικών της δράσεων, μέσω της πιστοποίησης των προγραμμάτων της από το Athens Tech College. Το Athens Tech εγγυάται το αποτέλεσμα με την επιστημονική του σφραγίδα, καθώς είναι το πρώτο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, στις σπουδές πληροφορικής και τεχνολογίας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Tech μπορείτε να βρείτε εδώ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ