ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θέλετε και η δική σας επιχείρηση να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email employment@projectfuture.gr.


Το Project Future, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneration, συνδέει τους νέους και νέες πτυχιούχους με την αγορά εργασίας. Στόχος του προγράμματος, είναι να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους νέους και νέες που θέλουν να εργαστούν και να διακριθούν στην Ελλάδα.

Από τον Οκτώβριο 2018 μέχρι σήμερα, το Project Future έχει ολοκληρώσει 8 κύκλους εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, αλλά και online σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενισχύοντας τη νεανική απασχολησιμότητα και προσφέροντας σε νέους την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε τομείς ταυτόσημους με τις ανάγκες και τις τεχνολογίες του σήμερα.

Ο 8ος κύκλος του Project Future ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2022, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους και νέες πτυχιούχους να εκπαιδευτούν στους παρακάτω τομείς:

DIGITAL MARKETING & ECOMMERCE YOUNG PRACTITIONERS powered by EY

Training Partner

EY

Εκπαιδευόμενοι

45 νέοι και νέες, έως και 29 ετών, με 0-3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, με εξω-ακαδημαϊκές δραστηριότητες.
Απόφοιτοι
Να είναι απόφοιτοι/ες ελληνικών ή ισοδύναμων αλλοδαπών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστήμια) ή / και Ι.Ε.Κ. ή / και Κολλεγίων.), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.

112 ώρες ολοκληρωμένης θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης στο Digital Marketing:

Στις 81 ώρες εκπαίδευσης από industry experts και 20 ώρες πρακτικής εφαρμογής στο DigiCamp υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της EY Ελλάδος αναλύθηκαν σε βάθος η θεωρία, οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital marketing & eCommerce. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν 6 ώρες εξειδικευμένης εκπαίδευσης από την Google και ένα tailor made e-learning course 5 ωρών από το Facebook!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

CONSULTING ACADEMY powered by ΕΥ

Training Partner

ΕΥ

Εκπαιδευόμενοι

37 νέοι και νέες, έως και 29 ετών, με 0-3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, με εξω-ακαδημαϊκές δραστηριότητες
Απόφοιτοι
Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων/Μάρκετινγκ, Σχολές Οικονομικών, Σχολές Μηχανικών Διοίκησης, Πολυτεχνικές Σχολές, Σχολές Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Σχολές Ανάπτυξης Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Development), Σχολές Νομικής, Σχολές Στατιστικής

60 ώρες ολοκληρωμένης θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης οι οποίες χωρίζονται σε 3 θεματικούς πυλώνες:

  •     • Soft Skills & Consulting Fundamentals (Business Analysis, Presentation Skills, Time Management, κ.ά.)
  •     • Consultant Day-to-Day (Process Modelling, Financials, Customer Relationship Management. κ.ά)
  •     • Consulting Real Cases (Παρουσίαση και ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων από πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε διάφορους τομείς συμβουλευτικής)

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

DEVSECOPS ACADEMY powered by Code.Hub

Training Partner

Code.Hub

Εκπαιδευόμενοι

29 νέοι και νέες, έως 29 ετών, με 0-3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, με εξω-ακαδημαϊκές δραστηριότητες
Απόφοιτοι
Σχολών Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Σχολές Μηχανικών Η/Υ, Σχολές Ψηφιακών Συστημάτων, Σχολές Ανάπτυξης Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Apps Development) και Κινητών συσκευών (Mobile Apps Development)

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα 80 εκπαιδευτικών ωρών,

το οποίο περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εφαρμογή (hands-on) βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με DevSecOps Processes & Principles, Infrastructure & Configuration Management, Continuous Pipelines, Cloud Computing, AWS & Azure.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

HUMAN RESOURCES MANAGEMENT powered by AUEB

Training Partner

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Athens University of Economics & Business-AUEB)

Εκπαιδευόμενοι

38 νέοι και νέες, έως 29 ετών, με 0-3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, με εξω-ακαδημαϊκές δραστηριότητες
Απόφοιτοι
Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων/Μάρκετινγκ, Σχολές Ψυχολογίας ή συναφών επιστημών, Σχολές Οικονομικών, Σχολές Μηχανικών Διοίκησης, Σχολές Ανθρωπιστικών Σπουδών, Σχολές Πολιτικών Επιστημών/Νομικής

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Ηuman Resources Management powered by AUEB περιλαμβάνει:

  •     • Human Resources Management Training
    82 ώρες εξ αποστάσεως σύγχρονη τηλ-εκπαίδευση οργανωμένη σε ενότητες όπως η προσέλκυση και η επιλογή, η εκπαίδευση και η ανάπτυξη, η αξιολόγηση της απόδοσης κ.α. Κάθε ενότητα συνδυάζεται με το αντίστοιχο workshop.
  •     • Mentoring with HR Professionals
    8 ώρες group και one-to-one mentoring με HR professionals. Αυτή η ενότητα, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψήφιους να ενδυναμωθούν και να υποστηριχθούν από έμπειρους HR professionals με σκοπό την καλύτερη γνώση του χώρου του HR και την δική σου ατομική εξέλιξη και πορεία σε αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

CORPORATE FINANCIAL OFFICER (REPORTING) powered by BCA College

Training Partner

BCA College

Εκπαιδευόμενοι

31 νέοι και νέες, έως 29 ετών, με 0-3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, με εξω-ακαδημαϊκές 1δραστηριότητες
Απόφοιτοι
Σχολές Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής, Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων

Το Corporate Financial Officer (Reporting) powered by BCA College είναι ένα πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 60 ωρών και έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών στο χώρο της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και του Financial Reporting με την υπογραφή του BCA College και σε συνεργασία με Financial Experts από τον κόσμο της Αγοράς. Το πρόγραμμα, προσεγγίζει την ειδικότητα του Corporate Financial Officer από δύο πλευρές, αρχικά δημιουργεί το απαραίτητο υπόβαθρο για να μπορέσει ο συμμετέχον να ανταπεξέλθει στο core μέρος της εκπαίδευσης που είναι η αποτελεσματική εφαρμογή των χρηματοοικονομικών εργαλείων πάνω στο Financial Reporting των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο αυτές ανήκουν.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ενταχθείτε κι εσείς στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Project Future και ανοίξτε το δρόμο για περισσότερους άριστα καταρτισμένους νέους στην αγορά εργασίας.

Γιατί πιστεύουμε ότι το μέλλον των νέων είναι ευθύνη όλων μας.

Εάν ενδιαφέρεστε να βρείτε το επόμενο ταλέντο που θα προσδώσει υπεραξία στην επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email employment@projectfuture.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.