Human Resources Management

POWERED BY AUEB
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

To πρόγραμμα Human Resources Management powered by AUEB (Athens University of Economics & Business) σε καλεί να επενδύσεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις έτσι μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 90 ωρών έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με την υπογραφή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με HR experts από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα, σου προσφέρει μια τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο, σε προκαλεί να εξασκήσεις αυτά που μαθαίνεις σε business games και hands-on ασκήσεις και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα mentoring με έμπειρα στελέχη HR για να βρεις πιο εύκολα τον δρόμο σου στον κόσμο του HR.

Η εκπαίδευση αυτή στόχο έχει τη μεταφορά γνώσεων και εμπειριών καθώς και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την επιστήμη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της, να γνωρίσουν τις διάφορες λειτουργίες της, να δουν στην πράξη της σημασία της και να μάθουν τις θεωρίες και τις βασικές πρακτικές στις οποίες στηρίζεται.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

Συγκεκριμένα, η εξειδικευμένη εκπαίδευση Ηuman Resources Management powered by AUEB περιλαμβάνει:

Human Resources Management Training
  • 82 ώρες εξ αποστάσεως σύγχρονη τηλ-εκπαίδευση οργανωμένη σε ενότητες όπως η προσέλκυση και η επιλογή, η εκπαίδευση και η ανάπτυξη, η αξιολόγηση της απόδοσης κ.α. Κάθε ενότητα συνδυάζεται με το αντίστοιχο workshop όπου γνωρίζεις και αποκτάς δεξιότητες στις σύγχρονες εξελίξεις του HR. Για παράδειγμα, στην ενότητα της προσέλκυσης και της επιλογής όπου θα γνωρίσεις προσεγγίσεις, εργαλεία και μοντέλα και θα συμμετέχεις σε ένα workshop με θέμα το gamification στην επιλογή ανθρώπινου δυναμικού.
Mentoring with HR Professionals
  • 8 ώρες group και one-to-one mentoring με HR professionals powered by job-pairs.gr. Αυτή η ενότητα, θα σου δώσει την δυνατότητα να ενδυναμωθείς και να υποστηριχθείς από έμπειρους HR professionals με σκοπό την καλύτερη γνώση του χώρου του HR και την δική σου ατομική εξέλιξη και πορεία σε αυτόν.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΤΥΧΙΟYΧΟΙ

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολλέγιο), μιας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
  • Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων/Μάρκετινγκ
  • Σχολές Ψυχολογίας ή συναφών επιστημών
  • Σχολές Οικονομικών
  • Σχολές Μηχανικών Διοίκησης
  • Σχολές Ανθρωπιστικών Σπουδών
  • Σχολές Πολιτικών Επιστημών/Νομικής

ΝΕΟΙ & ΝΕΕΣ

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία κάθε ένα από τα 3 πρώτα στάδια αξιολόγησης, αλλά και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης μπορείς να είσαι και εσύ ένας από τους finalists που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον τομέα του Human Resources Management.

VIDEO

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το HR έχει αναδειχθεί ακόμα περισσότερο μέσα στην πανδημία ως μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες μιας επιχείρησης και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας διαρκούς επιτυχίας. Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να σου δώσει γνώσεις, ικανότητες και εμπειρίες για να τις χρησιμοποιήσεις στην αγορά εργασίας. Είναι μια επένδυση στον εαυτό σου που μπορεί να είναι η αρχή μια επιτυχημένης καριέρας στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Μέσα από το πρόγραμμα, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με την επιστήμη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, να κατανοήσεις τις βασικές αρχές της, να γνωρίσεις τις διάφορες λειτουργίες της, να δεις στην πράξη της σημασία της και να μάθεις τις θεωρίες και τις βασικές πρακτικές στις οποίες στηρίζεται.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Athens University of Economics & Business-AUEB) είναι δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα το οποίο θεραπεύει τα γνωστικά επιστημονικά αντικείμενα των Οικονομικών και της Διοίκησης Επιχειρήσεων, με έδρα στην Αθήνα. Το Ο.Π.Α. ιδρύθηκε το 1920 ως Εμπορική Ακαδημία Αθηνών και είναι το αρχαιότερο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Ελλάδας στον χώρο των οικονομικών σπουδών. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων ανάμεσα των οποίων είναι και η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και λειτουργεί σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει ιστορικά καταξιωθεί στη συνείδηση της ακαδημαϊκής κοινότητας, των φοιτητών και της κοινωνίας ως κορυφαίο Ελληνικό Πανεπιστήμιο στους τομείς τους οποίους αυτό θεραπεύει. Σε διεθνές επίπεδο, αταλάντευτος στρατηγικός στόχος του Πανεπιστημίου είναι η ενεργή συμμετοχή του στο παγκόσμιο ακαδημαϊκό περιβάλλον, η ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών υψηλού κύρους και η εν γένει ενδυνάμωση της διεθνούς απήχησης και αναγνωρισιμότητάς του μέσω της αριστείας στην έρευνα και την εκπαίδευση. Πιστό στις αξίες αυτές, το ΟΠΑ συμμετέχει σε πληθώρα διεθνών οργανισμών και διεθνών κατατάξεων ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης με σκοπό τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την ενίσχυση της διεθνούς αναγνωρισιμότητας του ιδρύματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μπορείτε να βρείτε εδώ.To LinkedIn αποτελεί το μεγαλύτερο online επαγγελματικό δίκτυο παγκοσμίως με στόχο να συμβάλει στην εύρεση εργασίας, τη διασύνδεση και την ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και την απόκτηση των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Για το λόγο αυτό, το LinkedIn, έχει δημιουργήσει την online εκπαιδευτική πλατφόρμα LinkedIn Learning που δίνει την ευκαιρία σε επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στους τομείς Business, Technology και Creative μέσα από περισσότερα από 9.500 μαθήματα από ειδικούς. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο LinkedIn προφίλ τους τις συγκεκριμένες δεξιότητες.

Πραγματοποιώντας την αίτησή σου στο πρόγραμμα, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις δωρεάν μια άδεια χρήσης για την πλατφόρμα.
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ