DIGITAL MARKETING
& ECOMMERCE YOUNG PRACTITIONERS

POWERED BY EY

Γίνε ο επόμενος που θα φέρει την αλλαγή στον ψηφιακό κόσμο

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners powered by ΕΥ, ανοίγει τις πόρτες του και σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στον επιχειρηματικό κόσμο. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 112 ωρών, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στo Digital Marketing & eCommerce. Στις 81 ώρες εκπαίδευσης από industry experts και 20 ώρες πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών σου στο DigiCamp, υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της EY Ελλάδος, αναλύονται σε βάθος η θεωρία, οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του Digital Marketing και του eCommerce. Στη συνέχεια, σε περιμένουν ακόμη 6 ώρες εξειδικευμένης εκπαίδευσης από την Google και ένα tailor made e-learning course 5 ωρών από το Facebook!

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

Συγκεκριμένα, η εξειδικευμένη εκπαίδευση Digital Marketing περιλαμβάνει:

Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners powered by EY
 • 81 ώρες σε αίθουσα σε ενότητες, όπως Online Branding, Social Media, Content Marketing, Pay Per click (PPC), Adwords, eCommerce Operations, κ.ά.
 • 20 ώρες Digicamp, ένα πρωτοποριακό διήμερο camp, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις και να εφαρμόσεις την εξειδικευμένη και πολύπλευρη γνώση που έλαβες μέσω πρακτικής εξάσκησης και, παράλληλα, να δικτυωθείς. Συνεργαζόμενος/η σε ομάδες, αναλαμβάνεις την επίλυση ενός πραγματικού case, το οποίο αφορά στη διαμόρφωση της digital marketing στρατηγικής για μεγάλες εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές. Το Final Digital Marketing Strategy Project, παρουσιάζεται από κάθε ομάδα τη δεύτερη ημέρα του camp, σε επιτροπή, η οποία αποτελείται από αναγνωρισμένα στελέχη εταιρειών και τις οποίες αφορά η ενέργεια αυτή.
Digital Masters supported by Google
Σε όλους τους συμμετέχοντες δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιπλέον 6 ώρες εκπαίδευσης από τη Google. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, οι συμμετέχοντες θα δουν γιατί το γνωστό ρητό του John Wannamaker "Μισά από τα χρήματα που ξοδεύω για διαφήμιση είναι πεταμένα, το πρόβλημα είναι ότι δε γνωρίζω ποιο μισό" δεν έχει πλέον θέση στον κόσμο του digital marketing. Θα μάθουμε μαζί γιατί τα data και η δημιουργία audiences μπορούν να βοηθήσουν μια επιχείρηση να επενδύσει σωστά τα διαφημιστικά της κονδύλια. Την ίδια στιγμή θα δούμε πώς καινούριες τεχνολογίες όπως οι programmatic πλατφόρμες έχουν πάρει την θέση τους στον digital αλλά και τον offline κόσμο. Τέλος, για να μια σφαιρική κατανόηση των ψηφιακών επικοινωνιών, θα ακουμπήσουμε το θέμα του creative και τις βασικές αρχές που ισχύουν για ένα πετυχημένο δημιουργικό στις digital πλατφόρμες.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρία 2ώρα σεμινάρια τα οποία καλύπτουν τις ενότητες: Audience Strategies, YouTube for Branding & Performance purposes, Content Creation & Creative Best Practices, Programmatic Buying, Digital Marketing & Agency landscape.
Facebook - Tailor made e-learning course

To Blueprint είναι η παγκόσμια εκπαιδευτική πλατφόρμα του Facebook που έχει σαν στόχο να εφοδιάσει επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους με την κατάλληλη γνώση πάνω στις δυνατότητες του δικτύου εφαρμογών και υπηρεσιών του Facebook, συνεισφέροντας στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.
Το ειδικά προσαρμοσμένο σεμινάριο για τo Project Future περιλαμβάνει e-learning modules συνολικής διάρκειας 5 ωρών με τις παρακάτω θεματολογίες:

 • • Introduction to marketing on Facebook
 • • Introduction to marketing on Instagram
 • • Get started with advertising on Facebook and Instagram
 • • Ads manager
 • • Boost your posts
 • • Brand best practices
 • • Audience insights
 • • Facebook for b2b marketers
 • • Creative inspirations for businesses
 • • Measure campaign performance with ads reporting

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΤΥΧΙΟYΧΟΙ

Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.

ΝΕΟΙ & ΝΕΕΣ

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

ΣΤΑΔΙΑ

Περνώντας με επιτυχία κάθε ένα από τα 3 πρώτα στάδια αξιολόγησης, αλλά και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους finalists που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο του Digital Marketing.

VIDEO

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Με τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα έχεις όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες για να μπορείς να σχεδιάζεις, συντονίζεις, υλοποιείς και αξιολογείς digital marketing στρατηγικές και online καμπάνιες, όπως επίσης και να προωθείς αποτελεσματικά ένα brand μέσω του digital marketing. Επιπλέον, θα γνωρίζεις τα βασικά κομμάτια διαχείρισης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, τόσο μεμονωμένα ως eshop, όσο και σε συνδυασμό με πιθανό διαθέσιμο φυσικό δίκτυο πωλήσεων. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να δικτυωθείς με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Θα μπορείς να ακολουθήσεις νέα επαγγέλματα και να αναλάβεις νέους ρόλους, όπως Officer, Executive, Expert, Specialist σε Online Marketing, Mobile Marketing, SEO / SEM, Digital Strategy, Performance Marketing, e-mail Marketing, Optimization, Online PR, Web Analytics, Content και e-Commerce Operations.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Σκοπός της EY είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, παράγοντας μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες της, τους ανθρώπους της και την κοινωνία, και οικοδομώντας εμπιστοσύνη στις κεφαλαιαγορές.

Αξιοποιώντας τα δεδομένα και την τεχνολογία, οι πολυσυνθετικές ομάδες της EY, σε περισσότερες από 150 χώρες, οικοδομούν την εμπιστοσύνη μέσω της διασφάλισης της καλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και βοηθούν τους πελάτες της να αναπτυχθούν, να μετασχηματιστούν και να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα.

Μέσω των Ελεγκτικών, Συμβουλευτικών, Νομικών και Φορολογικών Υπηρεσιών της, καθώς και μέσω των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών, οι ομάδες της EY θέτουν καλύτερες ερωτήσεις, για να καταλήξουν σε νέες απαντήσεις στα περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες για την EY, μπορείτε να βρείτε εδώH Google αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών παγκοσμίως. Ξεκινώντας από δύο μεταπτυχιακούς φοιτητές, η εταιρεία τώρα διαθέτει χιλιάδες εργαζόμενους και το portfolio της περιλαμβάνει μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα όπως ενδεικτικά YouTube, Adsense, Google Ads, Android, Google Maps και Google Street View.Η αποστολή του Facebook, η οποία ξεκίνησε με την ίδρυσή του, το 2004 είναι να δώσει στους ανθρώπους την δυνατότητα να οικοδομήσουν μια παγκόσμια κοινότητα και να έρθουν πιο κοντά.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook για να διατηρήσουν επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους, να ανακαλύψουν τι συμβαίνει στον κόσμο και να μοιραστούν και να εκφράσουν αυτά που τους ενδιαφέρουν. Η ανοιχτή κουλτούρα της εταιρίας στοχεύει να τους κρατά όλους ενημερωμένους και επιτρέπει στους ανθρώπους να κινηθούν και να λύσουν τα προβλήματα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτούς.To LinkedIn αποτελεί το μεγαλύτερο online επαγγελματικό δίκτυο παγκοσμίως με στόχο να συμβάλει στην εύρεση εργασίας, τη διασύνδεση και την ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και την απόκτηση των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Για το λόγο αυτό, το LinkedIn, έχει δημιουργήσει την online εκπαιδευτική πλατφόρμα LinkedIn Learning που δίνει την ευκαιρία σε επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στους τομείς Business, Technology και Creative μέσα από περισσότερα από 9.500 μαθήματα από ειδικούς. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο LinkedIn προφίλ τους τις συγκεκριμένες δεξιότητες.

Πραγματοποιώντας την αίτησή σου στο πρόγραμμα, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις δωρεάν μια άδεια χρήσης για την πλατφόρμα.


Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού (Financial Literacy Institute) ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016. Αποτελεί την πρώτη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία στη χώρα μας, το έργο της οποίας είναι αφιερωμένο στη διάδοση της χρηματοοικονομικής γνώσης και στην καταπολέμηση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού. Το Ινστιτούτο, στο σύντομο διάστημα λειτουργίας του, έχει ήδη αναλάβει πολλαπλές δράσεις για την ανάδειξη της αξίας της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης στη ζωή των πολιτών, διοργανώνοντας ειδικές ενημερωτικές εκδηλώσεις σε όλες τις βαθμίδες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, πραγματοποιώντας συνεχή επιστημονική έρευνα, δημιουργώντας υψηλής ποιότητας σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό και κτίζοντας ισχυρές διεθνείς συνεργασίες. Με τις δράσεις αυτές θα συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία μιας μακροχρόνιας εθνικής στρατηγικής για την καταπολέμηση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού στη χώρα μας και όχι μόνο. Το Ινστιτούτο, μέσω των πρωτοβουλιών του, απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, δίνει όμως ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά και στους εφήβους. Παράλληλα, αναπτύσσει δράσεις και για άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως για τους ανέργους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους και τους μετανάστες. Μακροχρόνιος στόχος του Ινστιτούτου είναι η δημιουργία μιας νέας γενιάς ενημερωμένων και χρηματοοικονομικά υπεύθυνων πολιτών. Μιας κοινωνίας όπου οι πολίτες, χωρίς κανέναν χρηματοοικονομικό αποκλεισμό (financial exclusion), θα έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να αντιληφθούν καλύτερα «τη μεγάλη εικόνα» της οικονομίας, τη χρησιμότητα των χρηματοοικονομικών προϊόντων και τη λειτουργία των αγορών, ώστε σε κάθε φάση της ζωής τους να μπορούν να λαμβάνουν τις βέλτιστες αποφάσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων τους. Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες θα βελτιώσουν το επίπεδο της ατομικής και οικογενειακής τους χρηματοοικονομικής ευημερίας, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αέναη ευημερία μιας κοινωνίας.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ